Söndag

Redan vaken, känner mig lite mer människa idag efter en hel natts sömn,
orkade inte riktigt med dagen igår, kändes som förkylningen och tröttheten tog över helt
men idag blir det att jobba! Sen bråttom hem för jag har inte ens börjat packa och vi åker 03:30 inatt!
Imorgon börjar den eviga resan till spaninen, valencia, annars tar det kanske bara 3 timmar, men vi ska mellanlanda så vi börjar med flygbussen vid 4 inatt, första planet vid 8, vänta 4 timmar på en flygplats och sen ta nästa, så vi är framma i valencia klockan 5 på eftermiddagen, det känns som att morgondagen kommer bli en lång dag! Men jag tror de är värt det! ja är så himla sugen att åka ifrån de är kalla blöta jobbiga vädret och traska i shorts och linne på stranden igen!
Bara två veckor efter sardininen :D oj, nu kommer ja sent till arbete (måste ju ta cykeln) hej!

Dagen efter

Varför slutar alltid dagen efter med något extremt konstigt träningspass?
Vi satte på musik på hög volym när vi skulle städa, det slutade med att vi stod och dansade som galningar i vardagsrummet bara mallan och jag, så roligt och jobbigt och lovely

Tänkte lägga ut några fina bilder från förberedelserna igår, jag och mallan hade ju personliga muggar till alla och fina bordsplaceringskort med en massa glitter.


Såhär blir det om man byter om till vita finklänningen innan man skrapat potatis, då får man ha ett snyggt förkläde och vara snygg sommartjej!


De fina muggarna som folk knappt använde vid maten och som sedan mystiskt försvann



Det var här det började, synd att jag inte har någon dagen efter bild, ingen förstår hur äckliga dessa fina bord var imorse!

Äckligt

Älskar känslan när man vaknar och mår pyton i varje vinkel, bara "snälla låt mig inte vakna"
men idag känner jag ändå att det var värt det, de är värt att må pyton idag för att igår var så jävla kul
Men de som är mindre kul är att familjen snart får en massa främmande och mitt hus har aldrig vart såhär äckligt som nu. Golvet är fullt av rosenblad och alkohol, burkar flaskor, muggar och en jävla massa glas överallt. Uäääk 
Kanske jag och mallan ska sätta på en partydänga, ta oss en drink och börja fixa ordning här hemma? (inte en chans)
Men fixa måste vi i alla fall, vare sig vi vill eller inte, tack till mallan för hon hjälper till, lägger upp lite smaskiga bilder senare...om jag tog några! hej! 

Midsommar

Ahw, det har tagit en lång tid att komma hit, och den vägen har varit roligast
Just nu har min förkylning tagit över och ja har så jävla ont i huvet och känner mig inte så jävla pigg, men ja ska bli pepp ändå, nu börjar folk ramla in och jag hoppas att iväll blir lika roligt som vi hoppats :D:D

Bättre sent än aldrig

Först nu la ja över bilderna från sardinien till datorn och tyvärr gjorde ja upptäckten att jag typ inte har några bra alls
men tänka lägga in några stycken ändå :)


Där dom flesta dagar spenderades


Där en hel den andra dagar spenderades


lite skillnad mot svenska tågen


Dagen efter då ja lämnade kameran hemma vad det vindstilla och klarblå himmel, då var det en av de veckraste stränder


Sista kvällen då vi vandrade vid hamnen och åt italiens glass ( underbart god)

Helst skulle ja vilja lägga in alla bilder men de har ja inte tid med !

Tisdag

Åh skönt, vaknar upp med krampont i halsen och kan inte andas, varför får ja ingen sovmorgon?
Men det är väl bra, nu har ja ju tid med en massa saker innan ja börjar jobba, sy klart midsommarkjolen, städa mitt rum, köpa skor (det har blivit ett konstigt behov) ja kanske tillochmed hinner läsa. Men jag tänker börja med frukost :/


Frukost

Hur tråkigt är det inte att äta frukost?
Det är sällan man är sugen på den där jävla mackan men den måste i ändå, för att man inte ska bli hungrig senare
vore man en morgonmänniska kanske man kunde gå upp och steka ägg, bacon (ja äter inte bacon) eller någonting lite smarrigare, men när man är zombie är macka allt man orkar med att göra och ändå är min första tanke när jag vaknar "fan ja måste ära frukost" Nu ska ja göra min jävla macka

Vila

Nu har det blivit alkohol tre kvällar irad, nu känner jag att det räcker, nu är det dags att vila upp sig inför midsommar!
Igår var vi bara några hemma hos mig, började lugnt med lite vin och tjejsnack som sen blev galet dansande. Igår hade jag roligare än vad ja hade på avslutningen, så himla värd kväll! Nu lite halvbakis ska ja i alla fall iväg och jobba, sen ska jag hem och ta det lugnt, sy klart min midsommarkjol kanske! 10 veckor av vad ja vill, underbart!!!


Det vi alla väntat på

Nu äntligen, sommarlov!
Jag råkade missa avslutningen men de gjorde inte så mycket, var inne och kollade på Sofia när hon tog studenten, man blev inte lite avis.. Men grattis till sofia!

Nu väntar en lång sommar med massa roliga äventyr, eller vi har många planer men man får väl se vilka av dom som blir av och vilka som inte :D cykla till öland = troligt att det aldrig händer, men roligt ska vi ha!!

Onsdag

Idag har ja haft en sån dag då jag hunnit med hur mycket som helst igen, jag var i skolan och gjorde muntlig redovisning, jag shoppade på stan och han ta både en fika och vara med när vårt företag fikade med vår rådgivare som vi haft under året. Kom hem läste en halv bok, hjälpte pappa, somnade, vaknade sen började ja sy min midsommarkjol som är färdig närsomhelst, plus att ja hjälpte min syster släppa in hästarna. Det är helt sjukt vad man kan hinna med på en dag om man bara är effektiv och jag har inte ens varit speciellt effektiv eftersom ja somnade mitt på.

Anledningen till att jag var så trött var för att mallan vägrade sova igår, vi skulle kolla scrubs och dricka cola hela natten hade hon fått för sig .. eller är sanningen att jag var tvungen att skriva min svenska redovisning och mallan fick vara vaken tills jag var klar, vilket blev någon gång runt 4 inatt. Känns som om lovet redan börjat!

Fotboll?

Ja, för ett tag sen fick vi ideen att vi skulle samla ihop ett gäng som inte tränade nåt speciellt och bilda ett fotbollslag och idag hade vi vår första träning, eller träning och träning, vi blev inte så många och vi hade mest kul. Nästa gång ska vi se till att vara några fler, vi ska starta en klubb på facebook med, pinkplayers, vill ni vara med är det bara att höra av sig :D
Jag slänger in en bild på mallan med, eftersom ja hänger med henne nu och vi ska laga mat och jag tycker att den bilden säger allt om hur seriös mallan kan vara när hon är som bäst!


Resan

Jag som hade tänkt att skriva ett riktigt långt inlägg om resan men händelserna dag för dag, men när man själv tröttnar på att läsa innan man skrivit klart är det illa.. Jag kände att allt som hänt inte är värt att minnas, men ja kan säga att vi hade en skön resa. Inte mycket blev som vi planerat men det gjorde inte så värst mycket. Vi träffade en del nytt folk, en del trevligare än andra och vi har skaffat massa fina minnen. Stranden på det första stället, det såg ut precis som på bilder, man kunde stå i vattnet och bara titta ut över bergen och havet och vara så töntigt lycklig för att allt var så fint.
 

RSS 2.0