hej svej

Klockan känns för tidigt en söndagmorgon men ja studdsade ur sängen 09:30 går bussen mot skavsta
Halv 6 är vi framme på sardinien så nu är det tomt här en hel vecka!
Ja ska ha så jävla bra och hoppas ni njuter av värmeböjan hemma med ... i skolan haha
Vi hörs på måndag

Vilken miss

Igår gick ja ju bort till Malin för att skriva klart vår gemensamma del om vietnam... men kan vi plugga tillsammans en fredag kväll? Det blev en del prat, en glass, en hel del youtube och en del flumm bilder.




Kan det vara mallan och hennes tvillingsyster? Lite lika?



Dagens miss är att jag närsomhelst ska åka och jobba, heela dagen. Det hade vart skönt att njuta av vädret och förvarna huden för vad som kommer nästa vecka. Men men, jobba är väl kul det med! Tje

Birthday

Mor min fyller år i nästa vecka så ikväll när hela familjen vad hemma för omväxlings skull firade vi henne med paket och  tårta. Ja å bullen gav henne en i-pod shuffle, det verkade som hon blev glad, vi hoppas på det i alla fall. Men det var i alla fall mysigt med grillad mat och en supersöt tårta.



Skola

Sista skoldagen innan sista veckan nu, hade en känsla av att de skulle bli en slapp dag i skolan när ja vaknade men inte då. Det är idag som årsredoviningen ska in och även om vi skrivt nästan all text är det mycket mer som behövs fixas. Framsidan ska plastas och den ska ha spiralrygg och allt ska stämma, det tar sin lilla tid. Inte nog med den ska vi fortsätta med arbetena i geografin. 1 h och 40 min bara geografi - älskart!

Ser fram emot efter skolan i alla fall, ska träffa Jenny och planera det sista inför söndag, vet nästan ingenting om när vi ska åka och vartifrån vi ska åka eller vad man ska ta med sig. Innan har jag bara vart på semester med min familj, hur mycket måste man hålla reda på då? Man bara sätter sig i bilen och räknar med att hamna rätt, räknar med att dom håller koll på pass pengar och allt annat av värde, men nu finns inte den tryggyheten, jobbigt läge. Och senare ikväll ska ja träffa mallan och göra det sista på geografiarbetet, i vanliga fall skulle det vara någonting jag hade hatat men eftersom de är med mallan ser ja fram emot det, det blir nog roligt på ett eller annat sätt.

Trött

Idag kom den dåliga sömnen ikapp mig! Jag har inte vart trött på hela veckan förutom idag, kom hem från skolan redan klockan 11, kändes som ja hade feber så ja tog en tablett och gick och la mig, det kanske tog 30 sekunder att somna, hur skönt som helst. Negativa var väl att ja inte hann med allt plugg som ja planerat in under dagen, attans! Men när ja vaknade ändå gjorde ja planer med mallan att vi skulle ses i stan och ta en fika och plugga fek. så stan blev det.
Vi satt på espresso house några timmar :)


Såg ut som vi pluggade flitigt fasst det blev en del prat om annat


Så testade ja denna som ja känns sug att smaka på i några veckor nu, den smakade helt okej, som en godare saft, den kommer det att bli fler gånger, rekomenderar den! Sen stödjer man rent vatten i etiopien med

Lägger ner

Jag har suttit ett tag och försökt sy klart jackan som är senaste inlämning på till IV imorrn men den vill inte bli bra
vem kunde ana att det var så jävla svårt att sy en krage? eller fickor med dragkedja, nej ja ger upp nu, tänker lämna in den ojämn och halvfärdig, får köra på att de är positivt när det ser hemmagjort ut!

Stan med mallan och lunch med mallan och moa blev det, trevligt, Salladen smakade superb!
Blev att göra av med en hel del på nödvändigheter, och en del onödigheter, men en del basgrejer som kan komma till användning, även lite smått som behövs till resan. Javisst en trevlig eftermiddag i sommarsolen!

Yesjah

Livet leker?
Nej inte riktigt än, men jag som trodde ja hade massa att göra i skolan denna vecka, visar sig att det inte är så
jag har bara ett prov kvar att göra innan jag åker, det ska ja nog klara av, visst är det vissa småsaker som måste in men ändå, vecka 24 när ja kommer hem däremot, två matteprov, ett uf prov, muntlig redovisning och skiftlig inlämning. Så det blir en tuff sista vecka men det gör mig inte så mycket, det känns redan som skolåret är slut, finns inte mycket att göra åt

Snart ska ja och mallan ner på stan och käka en sallad och sitta i solen. Skönt med slappdag på två lektioner och inget arbete, vet inte riktigt vad ja ska göra med all fritid :D Nu är det dags att vandra, redan hängt två timmar extra i skolan 

Baksidan av sovmorgon

Så går det när man är nattmänniska och tar en rejäl sovmorgon, man blir aldrig trött
det är snart dags att gå upp och ja har inte kommit i säng än, det är illa kommer vara riktigt trött imorrn
men det positiva är att jag hunnit plugga en hel del, känner mig ganska lugn inför mina två prov imorgon.
Eller lugn och lugn, jag kommer klara dom bättre än vad ja gjort om ja inte läst. Funderar på om ja borde försöka sova fast ja inte känner mig trött, det kanske fungerar, får hålla tummarna

Sommardag

Oj vilket väder det är ute, kom precis hem efter en basketrunda och promenad med Moa
lagom varmt, lagom med vind lagom av allt. Det är skönt att umgås med moa, hon är trevlig
vi ska ses lite senare och se en film eller två, nice

Nu är det dags för lite koncentration, på studierna, måste nypa mig själv i armen och tvinga mig göra någonting
jag har prov varje dag denna vecka, plus en del inlämninar som skulle in vecka 23 då ja är borta. Så jag har en del att göra nu, hoppas de inte är för sent bara.


Vart är motivationen?

Det har varit en lång dag och jag har inte gjort någonting vettigt, jag hade planer på att börja göra alla saker till skolan som ja missar när jag är i sardinien men inget av det blev av! Ibland önskar jag att jag vore en sån människa som kunde bestämma mig för någonting och sen faktiskt göra det! Men jag antar att jag är aningen för lat, jag hittar ingen motivation,  jag är inte sugen helt enkelt, så idag har ja helt enkelt slappat! Degat, chillat, vilat allt på samma gång, det händer ju inte allt för ofta så det känns rätt okej ändå. Imorgon hoppas ja att min syster går med på att byta rum så ja kan åka till ikea och köpa lite nya möbler. Håller tummarna.


Onlinepizza

Till frukost javisst
Igår var tanken jag sofia och malin skulle till en lokal-fest i närheten av sofia, vi kom dit lite sent alla var redan extremt dragna och vi kände oss aningen malplacerade. Runt 12 blev det bråk och allt tog slut, men vi cyklade vidare hem till mallan! Efter att spenderat lite tid där var det dags att åka hem, då känner vi hur hungriga vi är, men eftersom alla pizzerior stänger senast 3 hann vi inte hem i tid att beställa speciellt inte med tanke på att cykeln vi hade med oss fick punka. Så idag istället när vi vaknade, ja då blev det onlinepizza. Ett väldigt bekvämt sätt att skaffa mat måste jag säga :D
och trots att ingenting blev riktigt som vi tänkt oss igår hade jag roligt, det är svårt att ha annat med dom tjejerna!

Kanske man kan säga att fredagen var min otursdag?
-åkte till norrköping och det var stängt
-helt pank
-cykeln fick punka
-stora skavsår på hälen efter allt promenerande

Norrköping

Efter några veckors väntan kom jag och mallan äntligen iväg till norrköping för att kolla in en tatueringsstudio och kanske skissa upp en bild. Vi var som japaner på sitzing av sverige fast linköpingsbor i norrköping. Överentusiastiska turister! Vi kom av tåget och det regnade så vi bestämde att vi skulle ta spårvagnen in till stan, vi frågade henne i receptionen och fick veta att vi skulle åka med 3 an, men självklart sätter vi oss på en spårvagn åt fel håll och hamnar i ett bostadsområde och blev ungefär en halvtimma fördröjda. När vi väl kommer in till stan frågar vi efter gatan där studion ska ligga och det visar sig att gatan är ungefär två km lång och stället vi ska till ligger på andra sidan, så det blir en promenad för att komma dit. Väl framma när vi är på väg in "Closed" Toråfre stängt, kan man ha mer otur??
Så vår norrköpingsresa blev inte som vi planerat, roligast var tågresan dit och tågresan hem, med sång och med fika. 
Jag lyckades även göra lite tröstshopping, en kofta en väst en partybag och ett par svarta snygga pumps.  
Vi får hoppas att de där jävla stället är öppet nästa gång vi tar oss dit! 


Kanonväder för utflykt
 

Kristihimmelsfärd

Skönt med en ledig dag från skolan, man hinner med så mycket annat
En lunch med Elin, det var evigheter sen jag träffade Elin, men vi var på stan några timmar käkade thai, det var mys
my thai på thai coconut är kanske det godaste man kan äta när man är på stan!

(avbrott för övningkörning) jag lörde rakt ut i vägen utan att svänga... ja kommer aldrig få körkort!

Senare var jag och Moa vid skolan och spelade basket, det var det perfekta vasketvädret, lite för varmt kanske men trevligt ändå! Vi fortsatte kvällen tillsammans, lagade lite mat kollade på två filmer pratade en del.
Jag kan inte säga att jag vet varför man har ledigt på kristihimmelsfärd, men jag uppskattar det




I bakgrunden ser man ekängens fulaste hus, radhus som ser ut som skokartonger i  olika neurala färger,

Onsdagskvällen

Nu har jag en helt annan bild om hur krogen kan vara, kanske det är en grej för alla
jag hade i alla fall roligt igår, om man bortser dom 10 minuterna vi var på plaza, påminn mig att aldrig göra om det
Men vi fick en trevlig start och en trevlig avslutning, synd att platå inte är tillgängligt jämt
Det var en liten miss att mallan inte skulle med men det tar vi igen på fredag



Onsdag

Förberedd in my as!!
Visst att jag kunde vilka verk författarna slog igenom med och handlingen av den,
men reflektera över vilken betydelse de haft för litteraturen? Nej det var inget prov för mig!
Det blir en fullspeckad dag idag, nu är det bara att plugga gärnet sista tiden innan det är dags att åka och jobba
ikväll blir det utgång, det blir nog roligt bara det inte regnar! Ska ta lite bilder som kommer in imorrn. Lillledigt nu ju! puss


Tisdag

Fökylningen fortsätter ..
men nu måste det nästan vara klart, jag har vartit helt slut i kroppen idag sovit bort i stort sätt hela dagen
jättebra med tanke på att vi har prov imorgon, men förhoppningsvis har ja sovit bort det.. och jag har några timmar nu att förberda inför imorrn. Det ska blir skönt med långhelg, den kommer lägligt nu känner jag. Börjar önska att ja inte skulle bort en vecka nu eftersom jag missar ungeför tre prov på bara den veckan, känner mig nästan stressad nu på slutet. Får ta tag i det imorrn!

Måndag

Fökylningen från igår blev bara värre idag, vaknade och kunde inte andas och hade ont i hela kroppen.
Jag skulle försöka ta mig till skolan ändå men det blev inte så, det blev inte bättre. Tiden går extremt långsamt och jag önskar att ja bara kunde somna, men så funkar det inte. Om jag känner mig lite piggare sen atar ja att ja måste plugga en del, eller de måste jag väl göra i vilket fall. Det här är en tråkig start på veckan

Bio

Hemkommen
Jaahja, kvällen blev lika bra som väntat, om inte lite bättre! Middagen var full med prat om .. jag vet inte vad och sofia fick sin fina men mycket töntiga present av mig och mallan. En berlock så hon minns oss i USA. Men men, sen vidare mot bion, där blev det lite för mycket för både sofia och mallan, de blev distraherade av pojkarna både i salongen och på bioduken. Och filmen var roligare än jag väntat mig, ganska lustig och småsöt och typiskt amerikanskt.
tack för ikväll

Årets längsta dag

Det känns som om den här dagen inte har något slut
jag har vart och fått personlig make-up och hårinpackning, hängt med mina föräldrar och slappat,
städat hela mitt rum samtidigt som ja kollade på film, jag har pluggat mer än på länge, kollat på en till film och klockan är bara sex. Jag brukar inte vara ledig på söndagar så det är lite ovant, jag börjar få slut på ideer att göra nu. Som tur är ska ja möta mallan och sofia i stan snart, vi ska äta och se på bio, en riktig tjejfilm. 17 again blir det, jag tror den kan vara rolig, Sofia vill gärna se zack och eftersom det är hon som fyllt år får hon välja  :) jag har bråttom nu men skriver sen om det var nåt att ha eller inte!


Dagens räddare

Moa, det var min lördags räddare
mallan och jag hade massa planer inför lördagen, vi skulle spela golf, åka till norrköping och kolla in tatueringsstället, men det slutade med att ingenting blev av. Jag ringde Moa och vi stressade iväg på stan. Men det var trevligt! Kollade runt, tog en lunch och pratade lite, åkte hem och förkrökade lite innan jag åkte vidare till sophia för att grilla med några från klassen.

Kvällen hos sophia var kort men kvällen blev lång. Vi gick ner till stan sen och in på 55 an, där finns ju både trevligt och mindre trevligt folk måste jag säga! Jag hoppas att krogen kan vara roligare än så, det blir att gå ut på onsdag igen, då kanske dte blir annat. Vi är lite större gäng då om inte annat!

Fredag

Det börjar bli en vanesak att må illa när jag vaknar, det tog mig 20 minuter att få i mig shaken imorse, men behövde krafterna för jag och mallan spelade nämnligen squash en timma innan skolan idag! Kändes som en sund start på dagen! Men nu efter den dåliga frukosten och den jobbiga träningstimman är det dags för lunch. Ska bli riktigt gott med lite mat!

Man brukar ju säga att det är skönt med fredag men ja vet inte riktigt om jag kan säga det idag, jag har missat så mycket den här veckan som jag måste ta igen idag. Två inlämningar till IV, marknads avdelningen till årsredovisningen och få tag på engelskaglosorna som ja missade i måndags. Ja det blir en del skola idag.. skönast är att det bara är en lektion kvar. ses ikväll  

Torsdag

Den här veckan började nyss och snart är den slut
om bara några veckor, två och en halv, åker ja å jenny till sardinien
Det ska bli så himla skönt att åka ifrån allt, och när vi kommer tillbaka är det bara en vecka kvar till lov, den ska ja nog klara av. Idag är jag iallafall friskare än igår och ska snart åka till skolan. Hoppas ja får höra lite flumm från igår, eller jag tvekar inte ¨på att få höra det!  Ha en bra dag

Trött på skiten

Jag vet inte va det är med mig
jag har sovit riktigt dåligt de senaste nätterna, varit supertrött och grinig
tänkt alldeles för mycket, vilket inte händer ofta
Och imorse när jag vaknade till mådde jag jävligt illa,
men hasade mig iväg mot bussen ändå, fick vända halvvägs för ja kallsvettades och skakade av illamående
så nu har ja suttit hemma och väntat på att det ska gå över, och det fungerar ju nästan, nu kan ja iallafall sitta upp
ja ska föröska plugga lite hemifrån nu iaf så man inte hamnar efter allt för mycket, tur nog missade ja bara tre lektioner


skoluniform

Har ni aldrig tänk på hur mycket en skoluniform skulle underlätta en vardamorgon?
Det känns om att halva morgonen går åt till att hitta några kläder, rota i högarna man har på rummet
det vore så simpelt om man inte behövde tänke efter, man skulle kunna sova minst 10 minuter längre varje morgon,
tänkt det, vad skönt det vore

Aldrig riktigt vaken

Jag har nog aldrig vaknat till idag skulle ja tro
jag kände mig medvetslös när jag vaknade och somnade om hinnan jag han tänka efter
kom lite för sent till skolan och fick höra att jag såg lite trött ut, dom skulle bara veta!!
Men idag är slutet av den fjärde dagen utan coca cola, och idag har inte vart riktigt lika jobbig som de andra tre
jag börjar även tycka det är bekvämt med nutrilett shakes, man behöver aldrig tänka på vad man ska äta, de är bara att skaka och dricka.

Tillbaka till dagen, jobbade mellan 17-22 så det har varit en ganska lång dag, hela veckan känns som en ovanligt lång vecka med tanke på att jag jobbar tis-lör, har projektinlämning, svenskaläxa, geografi inlämning och nationellt prov på veckans enda sovmogon. Det är bara tisdag men det känns som att den aldrig kommer att ta slut. Det enda positiva är att det är dåligt väder, så ja slipper känna avundssjuka mot de som kan vara ute och njuta av vädret.


söndag

Snart dags att åka och jobba igen ..
ett kortispass idag, bara över lunchen, det kan vara skönt det med ibland!
Så, idag blir det att ta alla bilder som ska vara med i vårt fotoprojekt, med ett litet problem
min syster bangade så nu har vi ingen kvinlig modell till våra bilder,
hur ska vi hitta någon tills i eftermiddag, jävla julia
Det börjar bli jävligt ont om tid!

långhelg

Nu kommer jag hem, solen har skinit precis hela dagen, det har vart varmt och skönt
men nu, när solen gått ner och kylan börjar komma tillbaka, ja då slutar jag jobba!
Det känns inte lite bittert att stå där inne och se alla njuta av vädret
Känns bra att jag och Malin tog vara på dagen igår, igår var verkligen en heldag
vi spelade fotboll och basket, några parti othello och hittade på nya danssteg i solen
efter det var vi på en runda i mantorp och ja hittade lite fint
sen tänkte vi köra vår sista fettiskväll på en mycket lång tid, så det blev
ben&jerrys, chips, cola och massa mat, till filmen twilight, en av de bästa!
Så när jag tänker att ja hade en bra valborg och en minst lika bra gårdag känns det inte lika jobbigt att jag jobbat bort denna dag!


Valborg

Valborg över för iår, en lyckat eftermiddag och kväll måste jag säga
vi började med att äta på kniv och gaffel tjejerna i klassen,
god mat, mycket mat. Dom hade den godaste potatisen någonsin!



Senare var det party här, bugg till guld bruna ögon, en favorit i repris
en lyckad kväll tack hej

RSS 2.0